Kohéziós Alap

Pályázatok

A Műszakiak Országos Környezetvédemli Egyesülete folyamatosan segíti a környezetvédelem népszerűsítését többek között pályázatok formályában.

TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2019-01069

Fenntartható felsőoktatás, környezettudatos fiatal felnőttek a 21-ik században

A projekt célja: Veszprém MJV-ban tanuló egyetemisták, egyetemista korú fiatal felnőttek környezettudatosságának növelése, bevonásuk a város aktív környezetvédelemébe. Jó gyakorlatok összegyűjtése és bemutatása a XXI. századi high–tech megoldásoktól az egyszerű, költséghatékony módszerekig bezárólag. A fenntarthatósági szempontok beépítése a különböző képzési területeken tanuló hallgatók curriculumába.

Aktuális pályázatok

Jelenleg az alábbi pályázatokra lehet jelentkezni:

Én is számítok

Veszprém, ahogy te látod

Szeretnél segíteni a környezeten? A pályázat egyetemistáknak szól, akik szívesen lencsére kapják Veszprém városát. A pályázat célja hogy minél több embert ösztönözzünk a környezettudatos viselkedésre, legyen az negatív vagy pozitív alkotás. A képek kizárólag Veszprémben készülhetnek és tartalmazhatnak épített vagy természeti elemeket is.

Egy pályázó maximum 10 db digitális vagy digitalizált fényképet küldhet be. Egy kategóriában beküldhető pályaművek maximális száma 5 db. Csak egyedi képeket várunk, sorozat nem küldhető be.

Jelentkezési Határidő: 2021. November 15.

A pályázat kategóriái:
1. Környezetvédelem (jó és rossz példák) fekete-fehér vagy színes (monochrome vagy color), engedélyezett bármilyen kreatív tónusmódosítás, montázs (kompozit)
2. Természet (fekete-fehér és/vagy színes), nem engedélyezett képrészletek hozzáadása, eltávolítása, montázs, kép részeinek szelektív módosítás (kivéve por és lencsehibák); engedélyezett a monokróm képpé alakítás, digitális félszűrők alkalmazása, kamerán belül multiexpo, kamerán kívüli egyesítéssel készült panorámaképek
3. Emberek és környezet (színes és/vagy fekete-fehér), portré, emberábrázolás, engedélyezett bármilyen kreatív tónusmódosítás, montázs (kompozit)

Beküldésnél a képeket „.jpg” formátumban várjuk (a rövidebb oldal legalább 1000 pixel, felső korlát nincs). Az emailben kérjük feltüntetni a szerző nevét, a kép címét, a kép készülésének helyét, egy rövid leírást a képről. A nevezéssel hozzájárulnak a képek kiállításon és a pályázathoz kapcsolódó kiadványokban történő díjtalan megjelenéséhez, illetve ha szükséges a nyers formátum (raw) elküldéséhez a szakmai bizottság részére.

A pályaművek benyújtásával elfogadják a MOKE adatkezelési szabályzatát. (www.moke.hu/adatkezeles/moke_aksz.pdf)

Az elkészült pályaműveket az alábbi email címre várjuk:
nagy[pont]georgina[kukac]moke.hu

A pályaműveket egy háromtagú szakmai bírálóbizottság fogja értékelni.

A pályázai felhívás itt tölthető le.

 


 

Elérhetőség

Cím
8200 Veszprém, Bajcsy Zs. út 3.
Levelezés
8201 Veszprém, Pf. 282.
Telefon
+36(30)648-9023
Email
moke[kukac]moke[pont]hu